Він хоче скальп Васі! Хейні захистив титул WBC у бою з Джозефом Діасом

У ніч на 5 грудня в Лас-Вегасі відбувся вечір профі-боксу від Едді Хірна

У ніч на 5 грудня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі відбувся вечір профі-боксу від Едді Хірна та його компанії Matchroom Boxing.

Чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Девін Хейні зі США (26-0, 15 KO) захищав свій титул у бою проти Джозефа Діаса (32-1-1, 15 KO), тимчасового чемпіона WBC.

23-річний Девін Хейні вчетверте захищав пояс чемпіона світу за версією WBC. У попередньому бою у травні він переміг екс-чемпіона світу Хорхе Лінареса одноголосним рішенням суддів.

29-річний Джозеф Діас провів один бій після переходу до легкої вагової категорії. У липні він за всіма записками суддів здолав Хав'єра Фортуну з Домініканської Республіки та виграв пояс тимчасового чемпіона WBC. І тепер вийшов на бій за повноцінний титул.

Поєдинок двох американців викликав серйозний інтерес в українських шанувальників боксу, адже Девін вкрай наполегливо викликає на бій Василя Ломаченка, який через тиждень битиметься против Річарда Коммі з Гани. А ще, всіх топів легкої ваги приваблює колекція поясів Джорджа Камбососа, який нещодавно відібрав їх у Тео Лопеса.

Бій проходив у досить низькому темпі. Боксери намагалися діяти здалеку, віддаючи перевагу захисту. Зі стартових раундів відчувалася перевага Хейні, який працював технічніше і агресивніше за суперника.

Пару раундів, які взяв Діас у середині поєдинку, особливої ​​ролі не зіграли. Деяке загострення з обопільною перестрілкою відбулося у 8-му раунді, а далі був знову досить млявий бій з одиночними ударами.

Хоча обидва боксери втомилися, Діас особливо не ліз у атаку, хоча й розумів, що програє по очках. Швидше за все, Джозеф забрав останні два раунди. Хейні не вразив, хоч і повністю вирішив своє локальне завдання.

Рахунок суддівських записок: 117-111, 117-111, 116-112 на користь Хейні.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 15:59 8

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі