Олександрія – Минай – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 17-го туру Української Прем'єр-ліги

У неділю, 5 грудня, відбудеться матч 17 туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» прийме «Минай». Зустріч проходитиме в Олександрії на КСК «Ніка». Стартовий свисток пролунає о 17.00.

До майбутнього матчу команди підходять із різними завданнями. «Олександрія» продовжує боротися за потрапляння в єврокубки, а ось «Минай» бореться за збереження прописки в елітному дивізіоні країни.

Останні результати «Олександрії» не можна назвати втішними, у крайніх двох матчах сезону команда програла двічі, поступившись 15-му туру «Дніпру-1» 1:3, а у 16-му турі мінімально програла «Зорі» 0:1. Безвиграшна ж серія «Минаю» в чемпіонаті досягла 14 матчів поспіль. Минулого туру закарпатці дали бій київському «Динамо», але поступилися 0:2.

У першому колі команди грали у 2-му турі, тоді перемогу з рахунком 1:0 святкував «Минай». Зазначимо, що ця перемога залишається поки що єдиною для ужгородського клубу в поточному сезоні.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Олександрія» - «Минай». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе

Коментарі