Андрій БІРЮКОВ: «З Донбасу нікуди йти не збираюся»

Гравець «Донбасу» спростував інформацію про те, що він та Андрій Сігарєв мають намір покинути клуб

Форвард «Донбасу» Андрій Бірюков спростував інформацію про те, що він збирається залишити донецький клуб.

- З'явилася інформація, що легіонери «Донбасу» «почали підшукувати собі варіанти працевлаштування за межами України». Як можеш прокоментувати?
- Ні, це не правда. Ні я, ні Андрій Сигарєв, за нього теж можу сказати, нікуди не збираємося, бо нас тут усе влаштовує і в нас контракти з «Донбасом». Ті, хто це пишуть, просто хочуть розгойдати ситуацію. Можливо, їм це вигідно.

- У коментарях навіть писали, що ти вже залишив розташування «Донбасу»…
- Звісно, ​​це не так. Я пропустив товариську гру з «Маріуполем» із сімейних причин, але я перебуваю зараз удома і не збираюся нікуди їхати.

- Також у цій замітці йшлося, що у гравців «немає гарантій, чи будуть продовжені контракти в нинішніх клубах». Ти вже три сезони у складі донецької команди, чи були випадки, коли «Донбас» не виконував умов контрактів чи обіцянок?
- Ні, ніколи й близько такого не було. Тому я й не збираюся нікуди йти. Мене та мою родину тут все повністю влаштовує.

- Який настрій усередині команди зараз?
- Робоча атмосфера зараз. Чекаємо на початок нового чемпіонату, старту нової ліги. Настрій лише позитивний робочий. Зараз ми готуємось до турніру у Маріуполі, а там уже не так багато часу залишається до старту чемпіонату. У нас команда в оптимальному стані, тож нічого особливого нам у рамках підготовки і не треба робити.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 10:38 2

Едді Хірн висловився про мегафайт у Ер-Ріяді

Коментарі