Рома – Зоря – 4:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 5 туру групового етапу Ліги конференцій

У четвер, 25 листопада, відбудеться поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги конференцій УЄФА в рамках групи C, в якому римська «Рома» прийме луганську «Зорю». Матч пройде у Римі, на полі стадіону «Олімпіко», початок о 22:00 за київським часом.

Після складного старту «Зоря» двічі перемогла ЦСКА Софію та повернулася у боротьбу за плей-оф. Більше того, луганський клуб взагалі претендує на перше місце у своїй групі. На даний момент підопічні Віктора Скрипника займають третій рядок та мають у своєму активі 6 очок. «Рома» має на один бал більше і розташувалася на другому місці в турнірній таблиці. Дві осічки у матчах із ФК «Буде Глімт» (1:6 на виїзді та 2:2 вдома) значно погіршили турнірне становище римського клубу. Так, у разі перемоги над італійцями «Зоря» як мінімум займе друге місце в таблиці перед вирішальним туром. Нагадаємо, команди зустрічалися між собою у 2-му турі. Тоді в Запоріжжі «Рома» розгромила «Зорю» з рахунком 3:0.

У своїх чемпіонатах перед майбутнім матчем у Лізі конференцій команди показали протилежні результати. Так, «Рома» на виїзді перемогла «Дженоа» Андрія Шевченка (2:0), а «Зоря» у виїзному матчі несподівано поступилася «Львову» (1:2).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Рома» - «Зоря». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 2

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі