Минай – Інгулець – 2:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 15 туру Української Прем'єр-ліги

В неділю, 21 листопада, відбудеться матч 15 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть закарпатський «Минай» та петровський «Інгулець». Гра пройде в Ужгороді на полі стадіону «Авангард», початок - о 14:00.

На полі нас чекатиме класична битва аутсайдерів, як кажуть в таких випадках, «гра за шість очок». «Минай» за практично все перше коло зумів перемогти тільки один раз (невдахами стала команда з Олександрії) і п'ять разів грав внічию (щоправда, серед цих матчів - гра з «Шахтарем»). Всього цього вистачило тільки на п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці. Недалеко втік і «Інгулець», який з двома перемогами і трьома нічиїми знаходиться на рядок вище. Тому перемога в матчі буде критично важливою для обох колективів. Відзначимо, що «Інгулець» має семиматчеву безвиграшну серію, а «Минай» - взагалі дванадцятиматчеву. В попередньому турі закарпатська команда вдома поступилася ще одному аутсайдеру з Маріуполя (0:2), а петровська мінімально поступилася «Дніпру-1» (0:1).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Минай» - «Інгулець». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:15 25

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Коментарі