Чорноморець – Динамо – 1:6. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 15 туру Української Прем'єр-ліги

В п'ятницю, 19 листопада, відбудеться матч 15 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть одеський «Чорноморець» та київське «Динамо». Гра пройде в Києві на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, початок - о 19:30.

Перед паузою на матчі національних збірних «Динамо» зіпсувало собі настрій, поступившись вдома полтавській «Ворсклі» (1:2), оскільки пропустило вперше за досить тривалий час на першу сходинку турнірної таблиці свого головного конкурента - «Шахтар». Тепер час надолужувати згаяне, перший крок - номінально виїзний матч (в Одесі ремонтують стадіон) проти суперника , в складі якого грають чимало футболістів, що належать киянам. Очевидно, що орендовані гравці захочуть дати бій і довести, що в майбутньому цілком можуть претендувати на потрапляння в заявку вже «Динамо». Одеська команда в попередньому турі «перестріляла» «Рух» за рахунком 4:3 (причому вирвала перемогу після того, як втратила перевагу у три м'ячі), піднялася на одинадцяте місце в турнірці і в п'ятницю у випадку перемоги теоретично може піднятися ще на рядок вище .

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Чорноморець» - «Динамо». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 21:19 7

Захисник «Шахтаря» ніяк не може забити гол в офіційних матчах сезону

Коментарі