Тренер Перемоги: «Вперше зіткнувся з такою неадекватною поведінкою фанатів»

Сергій Воробей – про бійку під час матчу проти «Сум»

Головний тренер «Перемоги» Сергій Воробей прокоментував скандал, який виник у виїзному матчі його команди проти «Сум», який завершився нападом місцевих фанатів на гравців, тренерів та персонал «Перемоги».

«Фанати «Сум», які перебували на початку матчу за парканом, вже з середини першого тайму почали поводитися неадекватно: кидали пляшки до нашого штрафного, потім петарду, фаєр.

За підсумками нападу на нашу команду наприкінці матчу постраждали п'ять футболістів «Перемоги», які звернулися за медичною допомогою. У хлопців гематоми, побої. Мені також дісталося. Отримав удари в гомілкову кістку і спину.

Чесно кажучи, вперше у кар'єрі зіткнувся з такою неадекватною поведінкою вболівальників. Буває, ультрас між собою воюють, але щоб прорватися до поля, до технічної зони і там влаштувати бійку з газовим балончиком, із залізом у руках... Це нонсенс. Тому, звичайно, всі ми зазнали стресу, від якого досі відходимо.

Я думаю, покарання мають зазнати ті, хто організував усе це, хто проривався на поле. Ці фанати вже у середині другого тайму ламали паркан і намагалися прорватися до поля.

Зрозуміло, що футбол - це протистояння, суперництво. Але воно має бути чесним, шанобливим один до одного і без агресії. Коли ж у гру втручаються треті сили, це аж ніяк не прикрашає наш футбол, за нього тоді стає соромно», - сказав Воробей.

ВІДЕО. Бійня на полі. Матч Суми - Перемога закінчився масовою бійкою

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»