Ворскла – КуПС – 2:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма матчу-відповіді другого раунду кваліфікації Ліги конференцій

В четвер, 29 липня, відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій, в якому зіграють полтавська «Ворскла» і фінський «Куопіон Паллосеура». Гра відбудеться в Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського, початок - о 19:00.

На початку сезону полтавчан переслідує число 2 - два матчі, дві нічиї, двічі забито по два голи, двічі пропущено по стільки ж саме. В обох матчах рахунок 2:2 формувався по-різному - в першому матчі з «КуПСом» наша команда спершу швидко пропустила, тоді двічі забила (Кане і Тілль) і впевнено вела матч до перемоги, проте втратила її на останніх секундах. А вже з «Дніпром-1» підопічні Максимова знову ж таки двічі виходили вперед (Степанюк і автогол Сватка), проте Артем Довбик два рази (див. початок абзацу) зрівнював рахунок. Причому в обох матчах було досить суперечливе судійство. Забиті голи на виїзді не дають жодних переваг в цьому сезоні, тому «Ворсклі» доведеться для проходу в наступний раунд починати все спочатку. На щастя, виглядає так, що команді це під силу.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» - «КуПС». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі