Тренер Альянса: У Металіста великі плани. Але кому потрібні такі чемпіони?

Юрій Ярошенко вкрай незадоволений роботою суддівської бригади в поєдинку з харків'янами

Головний тренер «Альянса» Юрій Ярошенко поділився враженнями про поєдинок 1-го туру Першої ліги проти харківського «Металіста» (0:2), в якому його команда з 38-ї хвилини грала у меншості.

«Так вже вийшло, що один з останніх спарингів у підготовчий період «Альянс» проводив із «Металістом», і вже тоді була можливість переконатися, наскільки упереджені рефері до суперників харків'ян. Однак це були лише «квіточки».

У стартовому календарному поєдинку в Сумах одні і ті самі епізоди трактувалися суддівською бригадою тільки на користь «Металіста». Вона немов відчувала, що в рівних складах «Альянс» гостям не здолати. Тому у нас є серйозні претензії щодо видалення Євгена Непляха на 38-й хвилині і першого попередження Руслану Пісному наприкінці першого тайму. Якби не було цієї вигаданої жовтої картки, то на 79-й хвилині ми б не залишилися вдев'ятьох.

Знаю, що у «Металіста» амбітні плани, у харків'ян непогана команда, але неприпустимо вже зі старту тягнути їх силою в еліту. Кому потрібні такі чемпіони?», - зазначив Ярошенко.

Після матчу в Сумах президент «Альянса» заявив про те, що його команду «вбили», висловивши тверде невдоволення роботою суддівської бригади.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі