Динамо – Уніон – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського поєдинку київського клубу

В п'ятницю, 23 липня, відбудеться товариський матч між київським «Динамо» та німецьким «Уніоном» . Гра відбудеться у Кематені (Австрія) на полі стадіону «Спортплятц Кематен», початок - о 18:00.

В УПЛ на початку сезону виникли проблеми з учасниками, тому київське «Динамо» пропускає перший тур. Мірча Луческу вирішив не обмежуватися традиційними тренуваннями чи спарингами з дублем, а проводити матчі з непоганими суперниками. Матчі з «Ніццою» (1:2) та «Атлетіком» (0:1) показали, що київській команді є до чого прагнути в плані гри. Можливо, пауза в календарі якраз буде для киян доречною, краще зіграється склад. Ілля Шкурін, від якого так багато чекають вболівальники, провалив останню гру з іспанським клубом, тому матиме прекрасний шанс реабілітуватися. Тим більше, що далі суперники будуть ще серйозніші («Вільярреал», «Інтер»), та й другий тур чемпіонату наступить швидко, тому добра ігрова форма - це необхідність.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Уніон». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 17:39 11

Півзахисник гірників розповів про перемогу над ЛНЗ Черкаси

Коментарі