Маліновського прооперують, Динамо громить французів, перемога Шахтаря

Головні новини за 5 липня на Sport.ua

Вашій увазі пропонуємо добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 5 липня.

1. Скільки пропустить Маліновський? Руслан може перенести операцію. Український півзахисник «Аталанти» збирається вирішити стару проблему з грижею живота.

2. Перевірка молодих. Динамо впевнено обіграло Дівонн в контрольному поєдинку. Кияни провели спаринг на навчально-тренувальному зборі.

3. Дотиснули в кінцівці. Шахтар зумів переграти Тюркгюджю. Підопічні Де Дзербі відзначалися голами тільки в завершенні обох таймів.

4. Джерело: Матч за Суперкубок України перенесений на вересень. «Динамо» і «Шахтар» зіграють за перший трофей сезону пізніше, ніж було заплановано.

5. ОФІЦІЙНО. Дніпро-1 підписав другого воротаря за день. Євген Паст оформив контракт з клубом.

6. Шахтар продасть Хочолаву в Копенгаген за 2 млн євро плюс бонуси - журналіст. Грузинський захисник виступає за «гірників» з літа 2017 року.

7. Ближче до простолюду: Пятов і Степаненко летять з Риму до Києва лоукостом. Футболісти збірної України затрималися в Італії.

8. Коваленко отримає шанс від Гасперіні на передсезонних зборах Аталанти. Наставник команди з Бергамо намір ще раз пильно оцінити здібності українця.

9. Федерер у справі. Стали відомі пари 1/4 фіналу у чоловіків на Вімблдоні. Роджер продовжує перемагати на кортах Лондона.

10. Три шляхи розвитку кар'єри Василя Ломаченка. Лев Кравців міркує про майбутнє українського боксера.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»