Швейцарія – Іспанія – 1:1 (пен. 1:3). Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/4 фіналу Євро-2020

У п'ятницю, 2 липня, відбудеться поєдинок 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу, в якому змагатимуться збірні Швейцарії та Іспанії. Матч Євро-2020 пройде в Санкт-Петербурзі на полі стадіону «Санкт-Петербург», початок о 19:00.

Команди провели на попередній стадії матчі, хід яких був дзеркальним. Судіть самі: в матчі з Францією швейцарці забили, тоді пропустили тричі, на останніх хвилинах забили два голи і перевели гру в додатковий час (а пізніше - і в серію пенальті, яку успішно виграли). Збірна ж Іспанії, навпаки, першою пропустила від хорватів, тоді три рази забила. І двічі пропустила на останніх хвилинах, щоб виграти вже у додатковий час. Востаннє команди грали між собою в групі Ліги Націй, в якій іспанці спершу були сильнішими вдома (1:0), а в другому матчі зіграли 1:1, влаштувавши небачений аукціон благодійності від Серхіо Рамоса з двома незабитими пенальті. В цей раз таких подарунків точно не буде, але й швейцарці їх тепер не особливо потребують.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Швейцарія - Іспанія. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:59 6

«Орли» розгромили «червоних дияволів» з рахунком 4:0 у 36-му турі АПЛ

Коментарі