ФОТО. Тренування збірної: відновлення та привітання імениннику

Форвард збірної Артем Довбик отримав святковий торт у подарунок

22 червня, наступного дня після програшу Австрії (0:1) на Євро-2020, збірна України не змінила докорінним чином свій робочий графік, провівши традиційний день відновлення. Збірна України залишається у своєму розташуванні в Бухаресті, стежачи за розвитком подій в інших групах.

У першій половині дня у хлопців була можливість трохи відпочити та відійти від негативних емоцій учорашнього матчу. Після обіду двоє гравців, Олександр Зінченко та Руслан Маліновський, зустрілися з представниками ЗМІ в Українському медіацентрі.

Обоє зазначили, що сприймають критику вболівальників і вважають, що заслужили на неї. З іншого боку, збірники сподіваються на шанс виправити ситуацію та вийти до плей-офф, аби реабілітуватися перед усією країною та вболівальниками.

Ввечері українці провели тренування на полі стадіону «Аркул де Тріумф». Традиційно для післяігрового дня футболісти, які вийшли у стартовому складі, здійснили невелику пробіжку навколо периметра газону та виконали відновлювальні вправи, зокрема, на розтягнення м'язів. Решта команди отримала повноцінне фізичне навантаження впродовж годинного тренування.

На вечері команда привітала іменинника попереднього дня Артема Довбика, який отримав святковий торт у подарунок. Ввечері на хлопців чекали відновлювальні процедури в сауні та басейні, а також масаж. І, звичайно, збірники з інтересом переглядали вечірні матчі на Євро.

Тренування збірної України 22.06.2021

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 12:56 0

Трент Александер-Арнольд може стати гравцем «королівського клубу»

Коментарі