Україна громить Кіпр, Костюк залишає Ролан Гаррос, Шахтар купує Педріньо

Головні новини за 7 червня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 7 червня.

1. Результативна розминка перед Євро. Збірна України розгромила Кіпр. Підопічні Андрія Шевченка в більшості не залишили шансів кіпріотам.

2. Проти Свьонтек немає прийому. Костюк залишає Ролан Гаррос. Марта боролася як левиця, але полька виявилася сильнішою.

3. ESPN: Педріньо переходить в Шахтар за 18 млн євро, угода завершена. Керівництво донецького клубу погодилося заплатити на 2 млн євро більше.

4. Шевченко прокоментував реакцію в Росії на форму України з Кримом. Днем раніше була презентована нова форма збірної України для Євро-2020.

5. Форвард Динамо зацікавив Ейбар. Фран Соль може залишитися в Іспанії, де сезон-2020/21 провів на правах оренди за «Тенеріфе».

6. ШЕВЧЕНКО: «Вилітаємо на Євро-2020. Там нас чекають зовсім інші команди». Головний тренер збірної України прокоментував розгром команди з Кіпру.

7. В УЄФА дали відповідь щодо форми збірної України. Все відповідає правилам.

8. Найкращий вік-енд в історії українського велоспорту. Підсумки велотижня. Sport.ua підбиває підсумки тижня в шосейному велоспорті.

9. В Іспанії проблеми. Бускетс підхопив коронавірус, збірна ізольована. Нападник «Сельти» Браіс Мендес довизван в збірну Іспанії.

10. Шахтар, а не Італія. Чому топи Серії А не зробили ставку на Де Дзербі. Перспективний італієць покинув рідну країну заради нового виклику, який зумів знайти за кордоном.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 13:30 0

Назарій Муравський підписав угоду до 2027 року