Неймовірна поразка Світоліної, фіаско Роми, перемога Вільярреала

Головні новини за 29 квітня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за четвер, 29 квітня.

1. Камбек від Манчестер Юнайтед. Англійці розгромили Рому. Програвши перший тайм, підопічні Сульшера забили п'ять голів після перерви.

2. Вільярреал переміг Арсенал в півфіналі, але каноніри забили гол на виїзді. У першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги Європи господарі поля виграли в один м'яч.

3. Джуричич готовий перейти за Де Дзербі в Шахтар, Берарді сумнівається. Донецький клуб готовий підписати кількох нинішніх підопічних італійського коуча.

4. Світоліна програла Тайхман в Мадриді, не реалізувавши 6 матчболів. Матч, який хочеться забути назавжди.

5. Відсторонення Ястремської не означає її винуватість. Думка експерта. Віце-президент ФТУ Євген Зукін розповів, коли чекати остаточного рішення в цій справі.

6. Новий Неймар для Ман Сіті. Хто такий Кайкі, за якого боровся і Шахтар. 17-річний талант, якого на батьківщині вже поспішили назвати наступним лідером збірної Бразилії.

7. Перша ліга. Агробізнес зупинив Верес, камбек Металіста-1925. «Верес» знаходився на серії з 11-ти перемог.

8. У Кріштіану Роналду намагаються відсудити 56 млн фунтів за згвалтування. Кетрін Майорга відновила спроби отримати від зірки футболу величезну компенсацію.

9. Хокеїсти збірної України вимагають вибачень ФХУ і чесних виборів. Гравці, тренери та співробітники клубів УХЛ звернулися до ФХУ.

10. Барселона програла Гранаді і втратила шанс вийти в лідери Ла Ліги. «Гранада» здобула вольову перемогу на «Камп Ноу».

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку