ЛУЧЕСКУ: «Цих ультрас не вважаю фанами. Моє завдання - підняти Динамо»

Наставник киян прокоментував вихід у фінал Кубка України

Наставник «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перемогу 3:0 над «Агробізнесом» в матчі півфіналу Кубка України.

Крім того, тренер зупинився на ситуації, коли ультрас освистали його під час гри.

«Це велика гра для маленьких команд, які зазвичай налаштовуються на такі поєдинки і проводять свої найкращі матчі. Так і сталося. У першому таймі у нас були моменти, але не реалізували багато з них. Я говорив, що гра буде до забитого гола. Після голу суперник втрачає впевненість. І до забитого гола гра була складною. «Агробізнес» дуже хотів вийти в фінал, гра року для них, а ми після «Шахтаря» поміняли 8 гравців основи».

«Мені шкода, що у суперника 5 гравців не грали через дискваліфікації. Вони пройшли довгий шлях в Кубку і заслуговували вийти на поле. Цей момент УАФ потрібно обміркувати. З півфіналів потрібно анулювати картки, щоб найкращі могли грати».

«Поведінка ультрас? Я їх не вважаю уболівальниками. Але мене цікавить тільки команда і результат. Підняти «Динамо» і вивести в Лігу чемпіонів. Хочеш протестувати - знімай маску, щоб тебе бачили. А ті, хто підтримує команду і мене - ті справжні вболівальники. А ті, хто свистить - це так звані уболівальники. Тому що вони не підтримують хлопців».

«Наш суперник у фіналі? Думаю, «Зоря» сильніша і вони вийдуть у фінал», - сказав Луческу.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:22 3

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі