ЗАВАРОВ: «В збірній зі мною розсталися, щоб звільнити місце для людини»

Екс-член тренерського штабу збірної України розповів, чому залишив національну команду

59-річний колишній член тренерського штабу збірної України Олександр Заваров в інтерв'ю Олександру Алієву розповів, чому не поїхав на Євро-2016, який проходив у Франції, у складі тренерського штабу української команди.

Заваров працював у тренерському штабі збірної України з 2013 по 2016 роки.

«По-перше, змінився президент Федерації футболу (Андрій Павелко став в.о. президента ФФУ замість Анатолія Конькова 23 січня 2015 року - прим. ред.). Напевно, хотіли якісь зміни.

Але я думаю, найбільше хотіли зі мною розстатися, щоб одній людині звільнити місце (в цей момент на екрані з'являється фото нинішнього головного тренера збірної України Андрія Шевченка). Звичайно, було неприємно. Але нічого, пережив. І не таке переживали.

Що сказав Фоменко на це рішення? Промовчав. Може, на той момент була якась незрозуміла обстановка. Напевно, змусили його нічого не говорити. Але я не хочу в цьому колупатися, бо це дуже складно. Може, я б допоміг чимось, порадою. Тим більше, у Франції (Заваров виступав за французькі клуби «Нансі» і «Сен-Діз'є» з 1990 по 1998 роки - прим. ред.). Може, мене і не взяли через те, що всі мене знають там, у Франції (сміється).

Не хочеться нічого говорити, але неприємна ситуація. Не було б нічого страшного, якби у збірній був ще один тренер. Але чомусь цього не сталося», - розповів Заваров.

Заваров залишив тренерський штаб збірної України у лютому 2016 року. В цей самий час помічником головного тренера української національної команди Михайла Фоменка став Андрій Шевченко.

На Євро-2016 збірна України посіла останнє місце в групі С, програвши командам Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Михайло Шаповалов Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:41 5

Карл Фроч вважає, що британський боксер дуже нервував

Коментарі