Українська красуня підкорила італійців, Дніпро-1 переміг у меншості

Головні новини за 13 березня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 13 березня.

1. ФОТО. Українська телеведуча Шахтаря стала мегапопулярною в Італії. На Ольгу Каленчук підписалися 50 тисяч італійців після поразки від «Роми».

2. Переможний шедевр від Довбика. Дніпро-1 вперше обіграв Ворсклу в Полтаві. Полтавчани поступилися з мінімальним рахунком, граючи майже тайм в більшості.

3. ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Після класної гри Тайсон міг виманити до 150 000$». Екс-президент «Металіста» не шкодував грошей футболістам.

4. Запізніле рішення. Хто замінить Льова в збірній Німеччини? Sport.ua розбирається в ситуації, яка виникла в збірній Німеччини.

5. Нове-Мєсто-2021. Фійон Майє оформив золотий дубль, Підручний - 23-й. Завершилася чоловіча гонка переслідування.

6. Припиніть грати взимку, не будьте ідіотами. Росія впала у рейтингу УЄФА. Нідерланди випередили Росію в рейтингу УЄФА, піднявшись на 7-ме місце.

7. Шоста перемога в профі. Вихрист в Гамбурзі переміг боксера з Венесуели. 28-річний українець декласував представника Венесуели Вілмера Васкеса.

8. Вилучення, пенальті та, нарешті, переможець. Інгулець обіграв Минай. В очному протистоянні суперників вперше не було зафіксовано нічийний результат.

9. Контракт Тайсона з Шахтарем містить опцію пролонгації на рік - журналіст. Але бразилець не хоче її активувати.

10. Нове-Мєсто-2021. Екгофф виграла чергову гонку, Джима не потрапила у топ-10. Норвезька біатлоністка здобула четверту перемогу поспіль.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 20:50 2

Причина – густий туман на стадіоні та повна відсутність видимості