Заступник гендиректора Динамо: «За Лучі лише раз визнали помилку судді»

Сергій Мохник - про ситуацію з суддівством в українському футболі

Заступник генерального директора «Динамо» Сергій Мохник поділився думкою щодо ситуації з суддівством в українському футболі.

«Я теж колись був арбітром - тоді це було більш публічно. Були оцінки, було зрозуміло, хто де помилився, отримували покарання за два місяці або півроку. А за Лучано Лучі, здається, тільки одного разу вони визнали помилку судді. Арбітри завжди праві - так не буває.

Які покарання для них? Клуби нічого не знають. Ми можемо висловлювати проти них все що завгодно. Але ми не є членами виконкому УАФ - ми можемо тільки звернутися туди з проханням до керівництва. Більше важелів у клубів, на жаль, немає.

Це парафія федерації футболу - вона приймає рішення, відповідає за це. Це дуже серйозне питання. Сьогодні прикро Гельзіну, завтра - «Минаю» або ще комусь. А серйозно вплинути на це клуби не можуть. Немає діалогу з федерацією, розуміння. Це роками вже, просто іноді виникають приклади. Покричимо, покомментуємо до двох тижнів - і все буде знову. До нового скандалу», - сказав Мохник.

Нагадаємо, президент «Олімпіка» бурхливо відреагував на епізод матчу УПЛ проти «Шахтаря» з незарахованим голом його команди. Владислав Гельзін обматюкав суддю у прямому ефірі та висловив невдоволення словами футбольних експертів.

Володимир Клепач Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 44

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів у вазі Усика

Коментарі