Владислав ГЕЛЬЗІН: «Я не проти Шахтаря, і не за Динамо або навпаки»

Президент «Олімпіка» висловив свою позицію про суддівство в Україні

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін вибачився за свій «спіч» після матчу з «Шахтарем» і озвучив свою позицію про реформу суддівства в Україні.

«Ще раз хочу вибачитися перед усією футбольною громадськістю, в тому числі перед журналістами, експертами, партнером і транслятором - каналом «Футбол», що дозволив виплеснути емоційну нецензурну лексику. Вона не красить ні мене, ні український футбол.

Хочу всім сказати, що не борюся проти УАФ в цілому. Я не проти «Шахтаря», і не за «Динамо» або навпаки. Я проти системного, вкоріненого суддівського свавілля, яке з 2015 року гвалтує і знищує наш український футбол. І я не знаю, що ці синьйори придумають зі мною 11 числа на КДК. Але точно знаю, що цей суддівське безкарне і вседозволене свавілля потрібно зупинити.

Я точно знаю, що потрібно терміново провести реформи, при яких суддівський корпус очолюватимуть не гастарбайтери, а український куратор, призначений в тому числі з голосування всіх учасників УПЛ. Судді повинні бути відкритими до журналістів, експертів, давати флеш-інтерв'ю! Повинні призначатися за відкритої системи, повинні відкрито і прозоро отримувати бали за свою професійну роботу. Повинні бути незалежні не від одного з клубів, чесні, профпридатні, але при цьому фінансово добре оплачувані. Тоді наш український футбол виграє, буде чистіше, гарніше і набагато сильніше»,- наводить слова Владислава Гельзіна журналіст Олег Ящук.

Раніше Владислав Гельзін звернувся до УАФ з проханням оприлюднити запис переговорів бригади арбітрів під час скандального матчу УПЛ «Олімпік» - «Шахтар».

Заява Гельзіна: «В український футбол повернулося системне свавілля!»

Затівають футбольну революцію. Олімпік направив листи всім клубам УПЛ

Сергій Циба Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 01:17 5

Вагу Усика випадково оголосили на 10 фунтів більшою, ніж насправді

Коментарі