Чергова перемога наприкінці матчу. Київське Динамо дотиснуло Шкендію

Столичному клубу залишилося зіграти лише один контрольний поєдинок у другій частині зборів

Добігає до кінця підготовка команд-учасниць Української Прем'єр-ліги до відновлення офіційних поєдинків, яке відбудеться вже зовсім скоро - через тиждень. Лідер національної першості, на момент настання зимової паузи, продовжує методично набирати кондиції, а черговою сходинкою на шляху до завершення другої частини турецьких зборів для київського «Динамо» повинен був стати матч проти «Шкендії» з Північної Македонії. Суперник, так само, як і колектив Мірчі Луческу, очолює турнірну таблицю своєї національної першості, проте це був останній його матч у рамках підготовки до відновлення сезону.

Румунський фахівець у звітній зустрічі з перших хвилин представив нам склад, який має всі шанси згодом стати основним у другій частині сезону. Однак гравці помітно себе жаліли від початку матчу, без особливого бажання користуючись грубими помилками оборони опонентів. «Шкендія», незважаючи на фінальний поєдинок у своїй програмі, виглядала явно неготовою протистояти київському колективу, однак із забитими голами в цей вечір було якось дуже складно.

Із моментів першого тайму у виконанні «Динамо» можна було згадати лише спарений момент Бесєдіна - Родрігеса, які завершили простріл із правого флангу послідовними ударами в корпус захисника, який стояв на шляху до воріт. І відразу в контратаці вистрілили суперники, перевіривши реакцію Нещерета за допомогою дальнього удару Ібраїмі під поперечину. Голкіпер «Динамо» впорався з м'ячем в ефектному стрибку.

Незважаючи на те, що з перших хвилин другого тайму український колектив поміняв лише голкіпера, «Динамо» більш яскраво почало грати у чужих воріт. Оборона «Шкендії» продовжувала допускати помилки в простих ситуаціях. Зокрема, голкіпер Захов на 49-й хвилині просто передав м'яч Бесєдіну всередині власного штрафного, але форвард не зумів покарати опонента за помилку ударом під перекладину - воротар парирував на кутовий. За мить до цього, Родрігес ударом з середньої дистанції змусив м'яч розминутися з лівою стійкою.

Особливого настрою визначати переможця в цій дуелі не було помітно ні з однією з сторін. «Динамо» спокійно контролювало темп поєдинку, але, після низки замін у кінці основного часу, вирішило-таки сходити на певний фінальний штурм. Вийшло дуже навіть успішно. Лєднєв помітно загострив гру в атаці своїм виходом на заміну, а на 85-й хвилині м'яке закидання Андрієвського з лівого флангу припало саме йому на ногу в центрі штрафного. Можна сказати, що на цьому гра була завершена з точки зору результату.

Підопічні Луческу мали додатковий момент безпосередньо перед фінальним свистком, але Супряга дивом не зумів проштовхнути м'яч у сітку на завершенні передачі у воротарський із лівого флангу штрафного від Де Пени. У поєдинку з низьким темпом і суперником, який погано оборонявся, від атакуючої лінії киян можна було очікувати і більшого.

«Динамо» завершить зимовий тренувальний збір контрольною грою проти білоруського БАТЕ, яка запланована на 8 лютого, о 10:00 за київським часом.

Товариський матч.

«Динамо Київ» - «Шкендія» - 1:0

Лєднєв, 85

Зейнуллай, 44

«Динамо Київ»: Нещерет (Бойко, 46) - Миколенко (Сідклей, 77), Попов, Забарний, Кендзьора (Караваєв, 61) - Сидорчук, Шапаренко (Андрієвський, 61), Буяльський (Дуелунд, 77), Циганков (Лєднєв, 77), Родрігес (Де Пена, 61) - Бєсєдін (Супряга, 61).

«Шкендія»: Захов - Павіч, Бейтуллай, Незірі, Мураті - Діта, Алімі - Дорієв, Зейнуллай, Элезі - Ібраімі.

Стадіон: «Mardan Sports Complex» (Анталія, Туреччина).

ДИНАМО КИЇВ-ШКЕНДІЯ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі