ОФІЦІЙНО. Матч Швейцарія - Україна сьогодні не відбудеться

УЄФА був змушений скасувати поєдинок

Українська асоціація футболу на офіційному сайті повідомила про скасування матчу Ліги націй Швейцарія - Україна, який повинен був початися сьогодні о 21:45.

Причиною стало рішення лікаря кантону Люцерн. Роджер Харстолл заборонив проведення спортивного заходу через численні випадки коронавірусу в складі збірної України.

У понеділок позитивні тести здали Дмитро Різник, Едуард Соболь і Євген Макаренко, а сьогодні стало відомо про коронавірус у Руслана Маліновського, Жуніора Мораеса і Сергія Кривцова.

За інформацією швейцарських ЗМІ, Україна готова викликати інших гравців і провести матч завтра. За інформацією УАФ, і збірна Швейцарії, і УЄФА готові провести матч сьогодні, але рішення місцевої влади зробило цей варіант неможливим.

Рішення про подальшу долю матчу прийме УЄФА, але сьогодні гра точно не відбудеться. Ймовірно, гру перенесуть на грудень або вже на 2021 рік.

Матч Швейцарія - Україна має вирішити, хто понизиться в класі з Дивізіону A Ліги націй. Україні вистачить зіграти внічию, щоб залишитися в еліті, а супернику потрібна тільки перемога.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:38 0

Молодому нападнику необхідно переосмислити своє ставлення до роботи

Коментарі