Костюк програла в першому колі Ролан Гаррос

Українка не зуміла належним чином показати себе в основній сітці

Українка Марта Костюк (№119 WTA) завершила боротьбу в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції з тенісу.

18-річна українка, яка подолала сито кваліфікації, в матчі першого кола основи поступилася Нао Хібіно з Японії (№84 WTA).

Ролан Гаррос. Перше коло
Марта Костюк (Україна) - Нао Хібіно (Японія) - 4:6, 0:6

Перший сет проходив в досить рівній боротьбі. Спочатку японка повела 3:1, але Марта зуміла зрівняти. Наступний гейм, великою мірою, і визначив результат усього поєдинку. Костюк знову не зуміла втримати свою подачу, допустивши декілька невимушених помилок. А трохи пізніше трапилася ситуація, подібна до тієї, що вчора двічі відбувалася в матчі Катаріни Завацької. Хібіно пробила близько до лінії, Марта була впевнена, що це аут, але суддя встав на сторону японки. Це ще більше засмутило Костюк.



Другий сет перетворився на просту формальність. Марта виграла всього 7 очок за партію і зовсім не демонструвала бажання повертатися в матч. Вельми дивне рішення від молодої тенісистки, але її гра в кваліфікації також була далекою від ідеалу. Щось подібне могло статися в будь-який момент.

У наступному колі Хібіно змагатиметься проти Заріни Діяс з Казахстану (№76 WTA) або 30-ї сіяної Онс Жабер з Тунісу (№35 WTA).

Раніше турнір покинули Даяна Ястремська та Катаріна Завацька. Еліна Світоліна свій матч першого кола виграла.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 19:20 4

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі