Зоря і Шахтар зіграли внічию, Маліновський зацікавив новачка АПЛ

Головні новини за 20 вересня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 20 вересня.

1. Зоря в Запоріжжі дала бій Шахтарю, зігравши в результативну нічию. Луганчани набрали перше очко в новому чемпіонаті.

2. VAR пішов в офлайн. Олімпік зі спірним голом розгромив Минай. Колектив Василя Кобіна провалив свій другий матч в УПЛ.

3. Лідс цікавиться Маліновським. Хавбек «Аталанти» і збірної України Руслан Маліновський потрапив до сфери інтересів новачка АПЛ.

4. Колос на виїзді без проблем здолав Рух. Команда з Ковалівки піднялася на третє місце в турнірній таблиці.

5. ВІДЕО. Нокаут для іспанця. Вихрист і Руденко виграли свої бої в Дніпрі. У Дніпрі відбулося шоу боксу під егідою Top Boxing Generation.

6. Одна фатальна помилка. Ліверпуль здолав Челсі, який грав у меншості. Безгольовий перший тайм поєдинку завершувало вилучення Андреаса Крістенсена.

7. Немає запасного варіанту. Болонья планує поліпшити пропозицію по Супрязі. Італійці налаштовані у вівторок знову обговорити з «Динамо» питання трансферу нападника.

8. Transfermarkt: Сент-Трюйден виклав за Філіппова 1,5 мільйона євро. Чернігівський клуб не відступив від своєї початкової вимоги.

9. Григорчук з солігорським Шахтарем програв у Мозирі та поступився лідерством БАТЕ. Солігорська команда набрала 46 очок і тепер відстає на 3 бали від БАТЕ.

10. Україна завоювала ще одне золото і срібло на чемпіонаті Європи U-18. Переможцями турніру стали Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 10:44 0

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 16:00 за Києвом