Лучано ЛУЧІ: «Суддівство в матчі Олімпіка і Динамо - це катастрофа»

Глава комітету арбітрів УАФ виступив з несподіваною заявою

Глава комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі жорстко розкритикував роботу суддівської бригади на матчі першого туру УПЛ «Олімпік» - «Динамо» (1:4).

«Бачу, що ніхто не коментує матч «Олімпік» - «Динамо». У мене, як у глави комітету арбітрів, є багато що сказати з цього матчу. Чому? Тому, що потрібно дивитися на всі аспекти роботи.

Можу сказати одне: застосування дисциплінарних санкцій у матчі «Олімпіка» і «Динамо» - це катастрофа. Так, це не вплинуло на результат, але ми аналізуємо все.

На мою думку, в цьому матчі не вистачає п'яти жовтих карток. Але відомі мегаексперти про це нічого не говорять. Чому?», - заявив Лучі.

Відзначимо, що матч «Олімпік» - «Динамо» обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Максимом Козиряцьким. А сам Лучі таким дивним чином намагається відповісти на критику за матч «Шахтар» - «Колос» (3:1), в якому у ворота ковалівського клубу було призначено три пенальті, два з яких викликали питання у вболівальників і експертів.

Додамо, що за інсайдерською інформацією відомого журналіста Костянтина Андріюка, Лучано Лучі отримує в УАФ понад 400 тисяч гривень на місяць.

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:32 0

У ній присутні імена 30 футболістів

Коментарі