Барселона – Наполі – 3:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Ліга чемпіонів УЄФА. 1/8 фіналу. Матч-відповідь.

Барселона - Наполі - 3:1 (перший матч - 1:1)

Лангле, 10, Мессі, 23, Суарес, 45+1 (пен.) - Інсіньє, 45+5 (пен.)

Суарес, 90+2 - Зелінський, 60

Барселона: тер Штеген - Альба, Лангле, Піке, Семеду - де Йонг, Ракітіч, Роберто - Грізманн (Мончу, 84), Суарес (Фірпо, 90+2), Мессі.

Запасні: Нето, Пенья, Пуч, Фаті, Араухо, Мінгеса, де ла Фуенте, Рейс, Орел'яна.

Наполі: Оспіна - Маріу Руї, Кулібалі, Манолас, Ді Лоренцо - Зелінський (Лосано, 70), Демме (Лоботка, 46), Фабіан Руїс (Ельмас, 79) - Інсіньє (Мілік, 79), Мертенс, Кальєхон (Політано, 70).

Запасні: Мерет, Карнезіс, Аллан, Льоренте, Луперто, Максимовіч, Хюсай.

Арбітр: Джюнейт Чакир (Стамбул, Туреччина)

Стадіон: «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія)

У суботу, 8-го серпня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в каталонська «Барселона» зіграє проти неаполітанського «Наполі». Матч пройде в Барселоні, на поле стадіону «Камп Ноу», початок о 22:00.

Перший поєдинок у цій парі завершився нічиєю (1:1). На такій мажорній ноті європейському футболу не гріх було й відправитися на карантин. «Барселона» після цього не стала чемпіоном Іспанії в черговий раз, до цього - втратила можливість взяти національний Кубок і поступилася в Суперкубку Іспанії. А в самому матчі з «Наполі» каталонці втратили Бускетса і Відаля для гри у відповідь через дисциплінарні стягнення. У підсумку, «синьо-гранатові» ризикують залишитися без трофеїв цього сезону, а також вилетіти з головного для себе турніру вже на першій стадії плей-оф.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Барселоною» і «Наполі». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 12:00 0

27–28 квітня відбулися матчі 35-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі