Джерело: турецький тренер запропонував Суркісу план розвитку Динамо

Ерол Булут – не перший вибір для Суркіса, а лише один з тренерів у списку

Турецький тренер Ерол Булут не проти очолити «Динамо» та вже навіть передав керівництву свій проект розвитку київського клубу, інформує Fotospor.

Булут підтримує зв'язок з київським клубом через відомого футбольного агента Вадима Шаблія. Керівництво киян наводило довідки про турецького наставника та отримало хороші відгуки. Раніше повідомлялося, що кандидатуру Булута запропонував спортивний директор «Динамо» Володимир Безсонов.

Зараз Булут очолює клуб «Аланіяспор», який знаходиться на 6-му місці у чемпіонаті Туреччини. Його методика нагадує прийоми роботи португальського наставника «Роми» Паулу Фонсеки, який раніше тренував «Шахтар».

Втім, Ерол Булут - не перший вибір для українського гранда, а лише один з тренерів у списку. Крім того, в пресі повідомляється, що Ерол Булут також є кандидатом на посаду головного тренера «Фенербахче», як і екс-наставник загребського «Динамо» Ненад Б'єлиця.

Керівництво київського «Динамо» основним варіантом на літнє міжсезоння розглядає повернення Сергія Реброва з угорського «Ференцвароша». Багаторічний лідер «Динамо» є головним фаворитом для Ігоря Суркіса на заміну Олексія Михайличенка. Інтерес до Реброва раніше приписували й тому ж турецькому «Фенербахче».

Микола Степанюк Джерело: Fotospor
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 19:32 0

На 25-й хвилині забив Іван Шранц

Коментарі