Шахтар – Десна – 3:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 25-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 6-го червня, відбудеться поєдинок двадцять п'ятого туру чемпіонату України, в якому зустрінуться донецький «Шахтар» і чернігівська «Десна». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 17:00.

Донецький клуб впевнено прямує до чергового чемпіонства і вже через кілька турів може достроково завоювати титул. Минулого вік-енду «гірники» здобули вольову перемогу над київським «Динамо», до 16-ти очок збільшивши відрив від переслідувачів. Одним з них є чернігівська «Десна», яка претендує на медалі української першості. У минулому турі підопічні Олександра Рябоконя здолали «Колос» з рахунком 2:0. Обидві зустрічі з «сіверянами» в поточному турнірі склалися непросто для команди Луїша Каштру. У Чернігові єдиний гол в матчі забив Ромеро Марлос, а в Харкові він же приніс перемогу «гірникам» на четвертій компенсованій до основного часу хвилині. Історія особистих зустрічей суперників нараховує шість матчів, в яких чернігівці незмінно програвали донецькому клубу.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Десна». За подіями зустрічі можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 23:52 18

Команди забили по два голи

Коментарі