Дата відновлення УПЛ змінена, Шевченко продовжить контракт зі збірною

Головні новини за 25-е травня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 25-го травня.

1. УПЛ відновиться 30 травня. Рестарт чемпіонату України відбудеться вже цього тижня.

2. ОФІЦІЙНО. Баскетбольна Євроліга скасувала сезон. Разом з Єврокубком.

3. Коноплянка міг опинитися в Барселоні. Колишній директор академії «Дніпра» пропонував каталонцям купити Євгена Коноплянку.

4. Президент Інгульця розповів, чому Коломойський втратив інтерес до футболу. Олександр Поворознюк - про екс-президента «Дніпра» Ігоря Коломойського.

5. Ліверпульці, які створили диво в Стамбулі: де вони зараз?. Sport.ua згадує людей, які змусили весь футбольний світ вірити в дива.

6. ВІДЕО. Майстер штрафних. Як футболіст забив 4 голи за 14 хвилин. Форвард «ХБ Торсхавн» Адріан Юстінуссен провів три м'ячі зі штрафних ударів.

7. Топ-10 нігерійців в історії чемпіонатів України. Львівський Самсон, старина Харісон, щасливчик Лакі, Ага-диво і Айїла.

8. Тюмень сумує. Колишній чоловік української біатлоністки помер у Росії. Роман Зубрилов працював у збірній Тюменської області протягом останніх 8 років.

9. Шевченко продовжить контракт зі збірною України на початку червня. Андрій Шевченко та його асистенти залишаться в збірній України до кінця 2022 року.

10. ВІДЕО. Без штанів. Як міністр спорту Румунії зганьбився в прямому ефірі. Іонуц Строє потрапив в несподівану ситуацію: його підвела камера, що впала.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 12:05 2

5 жовтня Реал Мадрид здолав Вільярреал 2:0, Андрій відіграв на нуль

Коментарі