Динамо не змогло забити Руху, захисник Шахтаря зламав ногу

Головні новини за 22-е травня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за п'ятницю, 22-е травня.

1. Динамо і Рух не зуміли відзначитися голами після повернення з карантину. Представник Першої ліги витримав натиск «срібного» призера УПЛ.

2. Відновлення УПЛ перенесено на тиждень. Матчі чемпіонату України продовжаться з 6-го червня.

3. Фенербахче зробить все, щоб підписати Тайсона. Хавбек «Шахтаря» - пріоритетна мета для «канарок» на трансферному ринку.

4. Захисник Шахтаря зламав ногу. Валерій Бондар отримав важку травму на тренуванні.

5. Артем БЕСЄДІН: «Нехай це відео буде уроком. Не повторюйте моїх помилок». Форвард «Динамо» закликав молодь вчитися на таких прикладах.

6. Ломаченко закликав залишити Лавру в управлінні Московським патріархатом. Чемпіон світу закликає підписати петицію до Президента України.

7. Хочеш пендель? Боєць ММА викликала на дуель Соколову, яка ганьбила Усика. Олена Колесник записала відеоролик, в якому розкритикувала журналістку.

8. Херсонський Продексім - чемпіон. Футзальна Екстра-ліга завершена достроково. Рішення прийнято 22 травня на засіданні Виконкому Асоціації футзалу України.

9. Від Ді Джея до Пі Джея: 11 легіонерів, які після Суперліги зіграли в НБА. Олексій Коляго - про гравців, які виступаючи в Україні, розвили кар'єру до найсильнішої ліги світу.

10. Михайличенко був одним із найкращих гравців Европи. А міг стати і великим. Валерій Василенко - про футбольну кар'єру нинішнього головного тренера «Динамо».

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 21:19 7

Захисник «Шахтаря» ніяк не може забити гол в офіційних матчах сезону

Коментарі