Топ-5 зашкварів гравців Динамо: Гармаш, Мілевський, Бойко, Алієв, Бєсєдін

Sport.ua згадує незручні ситуації, в які потрапляли футболісти

Sport.ua згадує неприємні життєві ситуації, в які потрапляли футболісти київського «Динамо», одного з двох грандів українського футболу.

Див. також: Топ-5 зашкварів гравців донецького Шахтаря

5. Денис Гармаш: показував непристойні жести

Півзахисник київського «Динамо» Денис Гармаш був одним з найбільш емоційних футболістів клубу.

Футболіст запам'ятався скандальним характером та агресією по відношенню до суперників, про що свідчать численні вилучення за грубу гру або свою запальність.

Не можна не згадати, які негідні жести показував молодий Гармаш уболівальникам донецького «Шахтаря» у вересні 2012 року.

4. Артем Мілевський: бухав та палив з вітерцем

По молодості форвард київського «Динамо» Артем Мілевський потрапляв у численні історії, пов'язані з нічними гульками.

Разом зі своїм кентом по життю Олександром Алієвим він не раз ставав об'єктом штрафів з боку керівництва столичного клубу. Всім запам'яталося, як Міля в банному халаті прийшов на презентацію Олега Блохіна.

У ЗМІ наробило багато галасу відео, як, вочевидь, п'яний Артем Мілевський в 2011 році, з цигаркою за кермом, підвозив друзів від стадіону в районі Бессарабки. Футбол явно був на десятому плані.

3. Денис Бойко: сів п'яним за кермо

Воротар «Динамо» Денис Бойко був затриманий органами правопорядку в жовтні 2010 року. Це сталося після того, як він перегнув палицю з розпиванням алкогольних напоїв, відзначаючи вихід молодіжної збірної України до фінальної частини Євро-2011. Денис потрапив до рук даїшників, опинившись за кермом в нетверезому стані.

За даними ЗМІ, через кілька годин після банкету, коли Павло Яковенко дозволив гравцям відзначити цей успіх, Бойко потрапив до відділку міліції. Правда, «відзначився» воротар вже не в компанії з футболістами. Денис відправився гуляти по нічному Києву, за кілька годин відвідавши відразу декілька нічних клубів столиці.

Повертаючись додому, Бойко привернув увагу співробітників ДАІ. Машина воротаря якось дивно рухалася безлюдною вулицею. На жаль, але конструктивної розмови з молодою «зіркою» не вийшло. Бойко вів себе настільки по-хамськи, що співробітникам ДАІ довелося доставити його у відділення міліції.

2. Олександр Алієв: далеко послав журналістку

Молодий півзахисник київського «Динамо» Олександр Алієв часто порушував режим, і це досі є приводом для великої кількості жартів. Але в 2011 році Алієв пробив дно, коли на камеру обматюкав журналістку програми «Інший футбол» на ICTV.

Журналіст Микола Васильков розповідав про епізод так: «Інцидент стався на базі в Конча-Заспі. Коли допив чай, Алієв кинув пластиковий стаканчик на тренувальне поле прямо під ноги. Поруч стояли Андрій Шевченко, Денис Гармаш і Максим Коваль.

Журналістка Ганна Тесленко (відома як Ахава) зробила Алієву зауваження, що не можна свинячити у себе практично вдома, а він різко відповів: «Якщо тобі потрібно - нахилилася і прибрала». Ахава зазначила, що це його база і йому там тренуватися, а він почав її матюкати та посилати. Хто тут і в якому світлі виступив - вирішуйте самі».

1. Артем Бєсєдін: відгріб від товаришів по чарці

У форварда київського «Динамо» Артема Бєсєдіна відмінний футбольний талант. Але неприємності постійно переслідують перспективного нападника.

На полі у ​​нього не завжди все було гаразд: міг за один важливий матч в єврокубках три рази не влучити в порожні ворота. А нещодавно Артем був дискваліфікований на один рік після того, як його допінг-проба дала позитивний результат.

І ось нова історія. Відео знято в 2016 році, коли Бєсєдіну було 20 років, але виплило в соцмережі лише в травні 2020 року. Артем явно вибрав невдалу компанію для відпочинку, і в ході словесної перепалки був нокаутований.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:16 0

Тайсон програв бій українцю Усику і втратив титул WBC

Коментарі