Фаріон про Усика: «Істота з відбитим мозком заявила, що він Алєксандр»

Екс-нардеп України висловила своє обурення діями боксера

Екс-нардеп України Ірина Фаріон висловила своє обурення з приводу скандальної ситуації навколо українського боксера Алєксандра Усика, який знявся в російському фільмі про церкву. У пості в соцмережі Facebook вона написала:

«Нещодавно істота з відбитим мозком, на прізвище УсІк, гордо заявила, що він Алєксандр, а не Олександр. Його, мабуть, з малого мальства годували отруйними продуктами?

Імена і прізвища - це не чиясь власність і забаганка. Це складник мовної системи. Латинське прислів'я каже, що граматиці підкоряються навіть імператори! Але не манкурти, яничари, перевертні та ідіоти в Україні».

Раніше Усик опублікував в соцмережах відео, в якому нокаутує диванного критика. Український борець Богдан Грицай розкритикував його та запропонував Алєксандру бій без правил.

У відповідь Усик висловив свій «респект хлопцю» і зазначив, що готовий битися тільки за правилами боксу, його рідної стихії. Боксер Макс Бурсак підтримав колегу та назвав Грицая неадекватом. Сам Богдан вважає, що зуміє легко перемогти Усика.

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 21

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі