Хачеріді розповів свою версію того, що трапилося в матчі з Вітебськом

Український легіонер стверджує, що його оббрехали

Український захисник брестського «Динамо» Євген Хачеріді запевняє, що не погрожував арбітру скандального матчу п'ятого туру чемпіонату Білорусі проти «Вітебська» (0:1).

«Що стосується мого вилучення, то коли побачив червону картку і ще пенальті, був здивований. Епізод був дограний, м'яч в руках у воротаря, за що пенальті?

Так, я зачепив гравця, але це було вже після того, як момент дограли. Усе. Гравець «Вітебська» схопився за живіт і впав. Намагався запитати суддю, як він може пояснити те, що трапилося, він тільки бубонів щось собі під ніс.

Погрози судді в підтрибунному приміщенні? Такого не було. Були слова, емоції, але ніяких погроз не було», - сказав Хачеріді.

Нагадаємо, після матчу п'ятого туру Вищої ліги Білорусі між «Вітебськом» і брестським «Динамо» (1:0) виник конфлікт між представниками команди гостей і бригадою арбітрів. Захисник «динамівців» Хачеріді спробував вдарити головного арбітра зустрічі Чистова в підтрибунному приміщенні.

Спочатку повідомлялося, що брестське «Динамо» після даного інциденту розірве контракт з українцем, але пізніше ця інформація була спростована.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 3

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі