Євген ХАЧЕРІДІ: «Цей суддя - ганьба білоруського футболу»

Український легіонер брестського «Динамо» - про скандал в матчі проти «Вітебська»

Український захисник брестського «Динамо» Євген Хачеріді прокоментував скандальний матч зі своєю участю в чемпіонаті Білорусі проти «Вітебська».

На 85-й хвилині гри 32-річний українець отримав червону картку, а арбітр Сергій Чистов призначив у ворота «Динамо» пенальті, після якого команда з Бреста поступилася з рахунком 0:1.

«Про те, що трапилося, навіть нічого говорити. Хто бачив матч, той зрозуміє, що відбувалося на полі. З початку другого тайму арбітр почав нашу команду жорстко «вбивати». Я чимало пограв, в чемпіонаті України бачив всяке, навіть в матчах дербі київського «Динамо» і «Шахтаря» такого свавілля не бачив. Але бог суддя цьому рефері.

Арбітр чудив постійно. Як можна п'ять разів футболіста змушувати перекидати аут?! У Білорусі є кваліфіковані судді, минулий наш матч обслуговували професіонали. А цей ... Якби я керував суддівським корпусом Федерації футболу Білорусі, вигнав би його без зволікань.

Кілька матчів назад, уявіть, цей суддя призначив п'ять пенальті в одному матчі! Його відсторонили. Зараз знову повернули. Всі бачили і розуміли, що відбувається. Другу жовту картку несправедливо пред'явив нашому захиснику Кікі. Він в метрі від гравця йшов в підкаті з рукою, там прибрати її було неможливо. Цей суддя - ганьба білоруського футболу», - заявив Хачеріді.

Нагадаємо, після матчу п'ятого туру Вищої ліги Білорусі між «Вітебськом» і брестським «Динамо» (1:0) виник конфлікт між представниками команди гостей і бригадою арбітрів. Захисник «динамівців» Хачеріді спробував вдарити головного арбітра зустрічі Чистова в підтрибунному приміщенні.

Спочатку повідомлялося, що брестське «Динамо» після даного інциденту розірве контракт з українцем, але пізніше ця інформація була спростована.

Читайте також: Хачеріді кричав судді: «Ти що твориш? Я до тебе ще доберуся»

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 14:13 5

Олександр пояснив західним ЗМІ, що Василь винен у цьому сам

Коментарі