Олімпіада перенесена на рік, в Білорусі продовжать грати з глядачами

Головні новини за 24-те березня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за вівторок, 24-е березня.

1. ОФІЦІЙНО. Олімпійські ігри 2020 перенесені на один рік. Угоду було досягнуто між МОК і урядом Японії.

2. З глядачами. Федерація прийняла рішення продовжувати чемпіонат Білорусі. У Білорусі відзначають, що УЄФА віддав внутрішні турніри на відкуп федераціям.

3. Ніхто не залишається осторонь. Як футбол допомагає світу побороти коронавірус. Футбольне співтовариство об'єднується в боротьбі з єдиним ворогом на сьогодні - Covid-19.

4. Фонсека хоче перетягнути в Рому двох ключових гравців Шахтаря. Мова про Маркоса Антоніо й Ісмаїлі, а не про Михайла Мудрика, як писалося раніше ...

5. Стало відомо, скільки Роналду витратив на боротьбу з коронавірусом. Кошти перераховані на рахунки двох лікарень в Лісабоні і однієї в Порту.

6. Тоня проти всіх - жаркий лід навколо Оксани Баюл. Sport.ua - про неймовірну історію Олімпіади-1994, яка нещодавно отримала таку ж екранізацію.

7. Екс-гравець Шахтаря кинув свого водія в російській в'язниці. Фернандо Лукас Мартінс нічого не робить, щоб допомогти своєму колишньому водієві ...

8. БЕНІТО: «Шахтар і Динамо сильніші за всі російські клуби». Нігерійський півзахисник порівняв українські та російські клуби.

9. Формула-1 в 2020: 7 титул Хемілтона, криза Феррарі і наймолодший чемпіон. Але все це затьмарює пандемія коронавірусу.

10. Заражений коронавірусом Мальдіні розповів про свій стан. Легенда «Мілана» сподівається вилікуватися через тиждень.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 11:58 73

Микола Сираш не виходить на зв'язок

Коментарі