Вольфсбург – Шахтар – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи

У четвер, 12-го березня, відбудеться перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому зустрінуться «Вольфсбург» і донецький «Шахтар». Матч пройде в Вольфсбурзі на «Фольксваген-Арені», початок о 22:00 за київським часом.

Перед поїздкою до Німеччини донецький клуб провів дуже непростий поєдинок чемпіонату з «Колосом», в якому вирвав перемогу з рахунком 4:3. На «Оболонь-Арені» в Києві за грою «гірників» спостерігав і головний тренер «вовків» Олівер Гласнер. У минулий вік-енд «Вольфсбург» також проводив зустріч своєї національної першості, і «зелено-білі» на власному полі зіграли в безгольову нічию з «РБ Лейпциг». Нагадаємо, що минулої осені під час проведення групового етапу Ліги Європи «вовкам» протистояла «Олександрія». «Вольфсбург» двічі завдав поразки «бронзовому» призеру чемпіонату України - 3:1 та 1:0. В 1/16 фіналу «зелено-білі» розібралися з шведським «Мальме» (2:1 вдома та 3:0 на виїзді).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Вольфсбург» - «Шахтар». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі