Деонтей Вайлдер – Тайсон Ф'юрі. Текстова трансляція

Стежте за головним боєм місяця на Sport.ua 23 лютого в 07:00 за Києвом

В ніч з 22 на 23 лютого британський боксер суперважкої ваги Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 KO) спробує забрати пояс чемпіона світу за версією WBC у американця Деонтея Вайлдера (42-0-1, 41 KO). Бій очікується приблизно о 07:00 ранку неділі за київським часом.

Бій-реванш між Вайлдером і Ф'юрі повинен пройти в Лас-Вегасі. У першому поєдинку боксерів в грудні 2018 року було зафіксовано нічию. Ф'юрі двічі був у нокдауні, але зміг пройти повну дистанцію в бою з Вайлдером. У 12-му раунді британець, здавалося, не підніметься після нокдауну, але він знайшов в собі сили встати. За підсумками підрахунку суддівських записок була присуджена нічия (113-113, 115-111, 112-114).

Тепер же обидва бійця впевнені у своїй перемозі:

Деонтей Вайлдер: «Моя порада уболівальникам - думати тільки про цей бій. Не переживайте про інші поєдинки або про ще один наш з Ф'юрі реванш. Ще одного реваншу не буде. Ніхто не захоче його дивитися, після того як я завдам Ф'юрі багато болю. Нокаут в нашому бою буде нищівним. Зараз Ф'юрі дуже вразливий, я нокаутую його. Сподіваюся, він носить шолом, тому що в бою зі мною він йому знадобиться».

Тайсон Ф'юрі: «На цей раз я не просто виграю. Я роздавлю його! Мене вже не цікавить перший бій. Я повинен перемогти його. Це не може закінчитися нічиєю знову, і не може бути поразки. Цей бій стане жахливим для Деонтея Вайлдера. Нічия не підійде. Я збираюся бити його по обличчю, поки він не впаде».

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію другого поєдинку Вайлдер - Ф'юрі.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі