Олімпік – Маріуполь – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку вісімнадцятого тура Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр ліга. 18-й тур.

Олімпік - Маріуполь - 1:2

Шахаб, 49 - Чурко, 53 (пен.), Путря, 89

Кринський, 54, Кліменчук, 69 - Федорчук, 2, Яворський, 12, Чурко, 79, Чех, 90

Олімпік: Кринський - Кліменчук, Лукьянчук, Гришко, Ксьонз - Політило, Цимбалюк, Кравчук (Фабіньо, 90+1) - Балашов, Тейшейра (Є. Пасіч, 66) - Шахаб (Джеффрі, 87).

Запасні: Пеньков, Завійський, Трубочкін, Імері.

Маріуполь: Гальчук - Биков, Яворський (Чоботенко, 77), Дава, Полегенько - Федорчук, Чех - Горбунов, Мишньов, Чурко (Кащук, 90+2) - Топалов (Путря, 87).

Запасні: Поспєлов, Вискрібенцєв, Петерман, Байдал.

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ)

Наші оцінки:

Заміни Олімпік: Є. Пасіч - 4,5, Джеффрі - б/о, Фабіньо - б/о.

Заміни Маріуполь: Чоботенко - 5,0, Путря - б/о, Кащук - б/о.

У суботу, 14-го грудня, відбудеться поєдинок вісімнадцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому донецький «Олімпік» битиметься проти «Маріуполя». Матч пройде в Києві, на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, початок о 19:30.
Велике досягнення - завершити календарний рік у верхній половині турнірної таблиці для команди, які не входять до умовної «топ»-категорії. Певно, що цей факт буде почесним для донецького «Олімпіка», про який ще не так давно говорили виключно в контексті можливості зайняти останній рядок першості. Колектив Вісенте Гомеса вийшов з кризи, проте календар виявився вкрай невдалим до донеччан - матчі проти «Шахтаря» (0:3) і «Динамо» (1:3) припали дуже недоречно для команди, що тільки-но почала повертати кондиції . Схожим був розклад і у підопічних Олександра Бабича, що правда своє протистояння з чинним чемпіоном України «Маріуполь» зумів звести до нічиєї (1:1).
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Олімпіком» та «Маріуполем». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою

Коментарі