Артем БЄСЄДІН: «На місці президента я б нас покарав»

Форвард київського «Динамо» поділився враженнями про виліт з Ліги Європи

Нападник київського «Динамо» Артем Бєсєдін підбив підсумки нічиєї з «Лугано» (1:1) і вильоту київської команди з Ліги Європи.
«Повністю впевнений, що те, що сталося сьогодні на полі, напевно, більшою мірою моя провина. Вважаю, повинен був забивати в першому таймі, була б зовсім інша гра. Просити вибачення або вибачатися нікому не треба, просто хочу сказати уболівальникам, що нам соромно не виходити з такої групи.Не забивати такі м'ячі - непробачно. Треба переглянути ставлення і розбиратися. Нападник «Динамо» повинен забивати такі м'ячі. Начебто і забивав, але тут не вийшло. М'яч не йшов у ворота. Грали, хотіли, бігли, не можу сказати, що не старалися. В цьому винні тільки ми і, зокрема, я.
Виходили на матч все налаштованими. Не було навіть найменшої думки, що сьогодні не пройдемо далі, що не виграємо. Навіть в голові такого не було. Напевно, це наслідок помилок. Ми після кожного матчу робимо висновки. Думаю, після таких матчів просто потрібен час, щоб відійти. Забути не вийде. При всій повазі до таких команд, як «Копенгаген», «Мальме» і «Лугано», але, коли «Динамо» грає в такій групі, ми повинні після трьох матчів набирати 9 очок і виходити. Це справжнісінький провал.
Нехай керівники клубу щось вирішують, як-то карають. Якби я був президентом, думаю, якось варто було б покарати. Вважаю, так не можна грати. Не кажу, що ми погано грали, кажу про результат, його немає. Це неприпустимо для «Динамо», - зазначив Бєсєдін.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі