Шахтар – Аталанта – 0:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У середу, 11-го грудня, відбудеться поєдинок заключного туру групового турніру Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться донецький «Шахтар» і «Аталанта». Матч пройде в Харкові на ОСК «Металіст», початок - о 19:55 за київським часом.

Для гарантованого виходу до плей-оф Ліги чемпіонів донецького клубу необхідно обігравати бергамців. «Гірників» може влаштувати і нічия, за умови, що загребське «Динамо» не зможе обіграти «Манчестер Сіті», який достроково став переможцем групи С. Перше протистояння суперників, яке відбулося в Мілані, завершилося перемогою команди Луїша Каштру з рахунком 2:1 (вирішальний гол забив Манор Соломон на 95-й хвилині). Перед виїздом до Харкова «Аталанта» провела зустріч італійського чемпіонату і в компенсований час вирвала перемогу у «Верони» (3:2). Українським уболівальникам цей матч запам'ятався дебютним голом за бергамський клуб Руслана Малиновського. «Шахтар» також зіграв поєдинок національного чемпіонату, в донецькому дербі розгромивши «Олімпік» з рахунком 3:0.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Аталанта». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.



Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 13:48 3

Колишній нападник «Динамо» не бачить футболістів в українському футболі

Коментарі