Маріуполь – Карпати – 2:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 14-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 9-го листопада, відбудеться поєдинок чотирнадцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Маріуполь» прийматиме львівські «Карпати». Матч пройде в Маріуполі на стадіоні імені В. Бойка, початок - о 14:00.

«Зелено-білі» вже шість матчів в чемпіонаті обходяться без перемог і розташовуються всього в двох очках від останнього місця турнірної таблиці. У минулому турі львів'яни поступилися донецькому «Шахтарю» з рахунком 0:3. Програв в своєму крайньому поєдинку і «Маріуполь», який веде боротьбу за потрапляння до першої шістки. Команда Олександра Бабича на виїзді поступилася «Олександрії» з рахунком 1:3. У першому колі «Карпати» у Львові зіграли внічию з азовцями - 1:1.

Сергій Чоботенко, захисник ФК «Маріуполь»:

«До «Карпат» готуємося в звичайному режимі. Так само як і до всіх інших команд. Для нас зараз кожен суперник важливий, так як команді необхідно закріпитися в першій шістці і набрати максимум очок в іграх, що залишилися. Сподіваємося, що нам вдасться порадувати уболівальників голами».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Маріуполь» - «Карпати». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 8

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі