Карпати – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львів зустрічає «розлючених левів»

Ох і не позаздриш «Карпатам»... Тільки-тільки команда стала приходити в себе, перервавши серію з трьох поразок і навіть порадувавши шанувальників гучною нічиєю в столиці з «Динамо», як календар підготував ще більш серйозне випробування. «Шахтар», який відсвяткував 11 поспіль перемог в Прем'єр-лізі, тиждень тому втратив очки з «Олександрією», а в минулу середу вилетів з Кубка після поразки від одвічних київських конкурентів. Можна тільки уявити, з яким настроєм і рішучістю вирушили до Львова донецькі «розлючені леви»!

Надія у господарів може бути хіба що на... інше «Динамо». Не забуваємо, що вже в середу «гірників» чекає виїзд в Загреб, який може стати ключовим у боротьбі за плей-офф Ліги Чемпіонів. Важливо зберегти не тільки максимальну концентрацію, а й боєздатний склад саме на цю гру, тим більше з кадрами у Луїша Каштру проблем дійсно вистачало.

«У Кривцова м'язова травма. По Коноплянці та Марлосу так само. Постараємося відновити їх хай не до наступної гри, але хоча б до Ліги Чемпіонів», - сказав після матчу в столиці наставник «Шахтаря». На тренуванні перед вильотом до Львова зазначені вище виконавці разом зі Степаненком, Мораєсом, Коваленком, Піхальонком та Тотовицьким займалися під наглядом клубних фізіотерапевтів.

А ось зі львівського «лазарету» новини присутні, навпаки, позитивні. Досвідчений екс-захисник «Шахтаря» Кучер, який не грав з серпня, нарешті приступив до тренувань. У той же час, через пошкодження пропустив підготовку Гуцуляк, ймовірність участі якого в матчі під питанням. Точно не зіграють в суботу дискваліфікований Вербний, а також Кудрик (орендна угода з «Шахтарем» передбачає заборону на ігри проти свого клубу). Додамо, що у гостей відбуває дискваліфікацію Алан Патрік.

Ще один екс-захисник «гірників» Вакуленко напередодні протистояння заявив про оптимістичний настрій «Карпат»: «Сподіваюся, що нічия з «Динамо» стане для нас переломним моментом, адже і з «Шахтарем» теж можна боротися за позитивний результат. Так, донеччани - найсильніші в українському чемпіонаті, тому хочеться перевірити сили нашої команди і продемонструвати, що ми - амбітний колектив!».

Чесно кажучи, «Карпатам» вже давно пора продемонструвати хоч щось на тлі «Шахтаря», адже в чотирьох останніх матчах проти «гірників» львів'яни програвали з великим рахунком (загальна різниця м'ячів - 1:17). В цілому ж, донеччани не втрачали очок з «зелено-білими» з травня 2015 року, коли суперники розійшлися нічиєю в Києві (2:2).

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Підківка, Халл, Вакуленко, Веремієнко, Мартінс, Ді Франко, Назарина, Понде, Дженнінгс, Кльоц, Лоренцен.

«Шахтар»: П'ятов, Ісмаїлі, Хочолава, Матвієнко, Додо, Коваленко, Степаненко, Тайсон, Соломон, Тете, Мораєс.

2 листопада, субота

«Карпати» - «Шахтар»
Львів. Стадіон «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
КАРПАТИ - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua - 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 01:40 0

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі