Оломоуц – Хімік – 2:3. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів. Жінки. 3-й кваліфікаційний раунд
«Оломоуц» (Оломоуц, Чехія) - «Хімік» (Южний, Україна) - 0:0
«Хімік»: 4. Тетяна Козлова, 6. Христина Нємцева, 7. Ольга Скрипак, 8. Катерина Фролова, 9. Юлія Бойко, 10. Дар'я Степанівська, 12. Аніта Сингх, 13. Оксана Яковчук, 14. Дар'я Велікоконь, 15 . Юлія Микитюк, 16. Анастасія Маєвська, 17. Євгенія Хобер
У вівторок 22 жовтня багаторазові і чинні чемпіонки нашої країни волейболістки южненського «Хіміка» проведуть свій перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. На виїзді їх чекає зустріч з чеською командою «Оломоуц».
Цей клуб є п'ятикратним чемпіоном Чехії, останній раз вигравши золоті медалі в нинішньому році. Також «Оломоуц» в 2019 році став володарем Кубка своєї країни і переміг у Середньоєвропейській Лізі.
У Лізі чемпіонів чеська команда виступає вже досить давно, причому в сезоні 1993-1994 років грала у «Фіналі чотирьох», де посіла 4 місце. В нинішньому сезоні «Оломоуц» стартує в Лізі чемпіонів з третього кваліфікаційного раунду.
Нагадаємо, що «Хімік» за підсумками двох матчів другого кваліфікаційного раунду пройшов хорватську «Младость» (перший матч в гостях 0:3, другий вдома 3:0 і перемога в «золотому» сеті 15:8.
Матч в Чехії розпочнеться о 19.10 за київським часом.
Sport.ua планує провести текстову трансляцію цього поєдинку
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі