Барселона – Інтер – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У середу, 2-го жовтня, відбудеться поєдинок другого туру групового турніру Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» прийматиме міланський «Інтер». Матч пройде на стадіоні «Камп Ноу», початок - о 22:00 за київським часом.

Обох суперників в найближчі дні чекає непросте випробування. Каталонці в кінці тижня проведуть непросту зустріч чемпіонату з «Севільєю», а «чорно-синіх» після виїзду в столицю Каталонії чекає поєдинок проти туринського «Ювентуса». Обидва матчі першого туру в групі F завершилися з нічийним результатом. «Блаугранас» в гостях розписали нульову нічию з дортмундською «Боруссією», в той час як міланський клуб на своєму полі не зміг здолати празьку «Славію» (1:1). «Інтер» та «Барселона» також знаходилися в одній групі минулої Ліги чемпіонів. На своєму полі каталонці здобули перемогу з рахунком 2:0, а в Мілані суперники зіграли внічию, обмінявшись голами. Нагадаємо, що в подальшому «блаугранас» з першого місця вийшли в 1/8 фіналу головного клубного євротурніру, а міланці перемістилися до Ліги Європи.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Барселона» - «Інтер». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 7

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі