Аталанта – Шахтар – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У вівторок, 1-го жовтня, відбудеться поєдинок другого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому «Аталанта» прийматиме донецький «Шахтар». Матч пройде в Мілані на стадіоні «Сан-Сіро», початок - о 19:55 за київським часом.

Команда Луїша Каштру в чемпіонаті України йде без осічок і вже на десять очок випереджає найближчих переслідувачів. У минулу п'ятницю «Шахтар» на ОСК «Металіст» впевнено розібрався з полтавською «Ворсклою», розгромивши «зелено-білих» з рахунком 4:0. А ось старт «гірників» в головному клубному євротурнірі приніс розчарування українським уболівальникам: «Манчестер Сіті» вивіз з Харкова впевнену перемогу - 3:0. Черговим суперником донецького колективу стане «Аталанта», котра знаходиться на ходу та займає третю позицію в турнірній таблиці італійської Серії А. У останніх двох матчах національної першості бергамці, за яких виступає півзахисник збірної України Руслан Малиновський, впевнено обіграли «Рому» (2:0) та розгромили «Сассуоло» (4:1). Груповий турнір Ліги чемпіонів «Аталанта» також розпочала поразкою з великим рахунком, поступившись в гостьовому поєдинку загребському «Динамо» (0:4).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Аталанта» - «Шахтар». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:30 2

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі