Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Зробили Десні неймовірний подарунок»

Наставник «Динамо» підбив підсумки поразки від чернігівського клубу в 7-му турі УПЛ (1:2)

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував поразку від «Десни» (1:2) в поєдинку 7-го туру УПЛ.
- Чому «Динамо» останнім часом пропускає практично в кожному матчі? Це проблеми в обороні або відсутність концентрації в деяких моментах?
- Напевно, і те, і інше. Якщо розглядати сьогоднішню гру, то ми знали, що «Десна» грає на контратаках, добре їх використовує. Але все одно пропустили контратаку. Другий м'яч - неймовірний подарунок, який ми зробили «Десні». За кожну помилку нас карають. І це погано.
- В кінці першого тайму був спірний момент щодо незарахованого голу. Як ви заспокоювали команду?
- На полі бачили всі і на трибунах всі. Всі, крім тих людей, які відповідають за це. І це вже не перший такий м'яч. Напевно, так треба комусь. Я не знаю. Такі моменти впливають на результат, на нерви, на команду. Було непросто заспокоїти команду і налаштувати її на ту гру, яку ми хотіли. Другий тайм ми почали добре і зрівняли рахунок. Але допустили непрощенну помилку в обороні. Самі подарували, мовляв, забийте нам ще один м'яч. Потім не вистачило везіння, виконавської майстерності, щоб використовувати ті моменти, які у нас були.
- Сьогодні з перших хвилин вийшов нападник Артем Бєсєдін, форвард таранного плану. Через це було багато навісів до штрафної, багато прострілів. Це була робота на майбутнє, на єврокубки? Або ви так планували розкривати оборону «Десни»?
- Ми не готуємося до Ліги Європи через ігри чемпіонату. Ми готувалися реалізувати свій план на матч з «Десною».
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 215

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

Коментарі