ЛЧМ з біатлону. Коментарі українських юніорів після гонки

Коментарі українських учасників чемпіонату світу з літнього біатлону

На чемпіонаті світу з літнього біатлону в Раубічах першими завершили свою змагальну програму юніори.

За підсумками гонки переслідування кращий результат серед українців показав Євген Івченко - 9-й результат. Юрій Ситник був 35-м, а Владислав Романчіч - 11-м.

Коментарі учасників.

Юрій Ситник:


- Спочатку просто неправильно гонку спланував собі. Потрібно було бігти своїм темпом, а не кидатися наздоганяти суперників після промахів, та й вчорашня медаль, може, якось розслабила. Біглося нелегко, зважаючи на те, що я спеку не люблю. Температура нормально так била по силам. Воно і жарко, і голова болить від цього. Якщо підводити якісь підсумки, то цим річним чемпіонатом світу я все одно задоволений. Перша медаль в моїй скарбнички вже є, початок покладено, будемо працювати над собою далі.

Євген Івченко:

- На останньому рубежі примудрився промазати першим же пострілом. Був не готовий ще стріляти напевно, поспішив. Але конкуренти були вже зовсім поруч, хотілося швидше впоратися зі стрільбою і виїхати. Я, якщо чесно, не був повністю готовий до цієї гонки. З ранку ще горло якось дерло, третій старт поспіль дає про себе знати, відчуваю сильну втому. У цьому персьюті я не дуже конкурентоспроможний був. У Раубічах спека, але бігти проте краще, ніж по холоду. Пити дуже хотілося на трасі, але дистанція коротка і тренерам не було де стати нормально, щоб подати води, там то спуск, то підйом, та й зайві секунди не хотілося втрачати.

Владислав Романчіч:

- Сьогодні гонкою незадоволений взагалі. Біглося максимально важко, але добре хоч стрільба не підвела. Серйозно, не пам'ятаю ще такого важкого старту. Ясна річ, що і попередні старти тут далися взнаки, тим більше, ми не готувалися конкретно під літній чемпіонат світу. Я начебто спеку нормально переношу і не до кінця розумію, чому так відчував себе по ходу гонки. Сили є, а відштовхнутися нормально не можу. Якби не стрільба, не знаю, що б було, такий млявий по трасі їхав. Буває, що ролери погані трапляються, але сьогодні мені попалися кращі за все змагальні дні.

Іван Зінченко Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»