Землетрус Лобановського і «геніальний» вчинок Суркіса

Головні новини за 21-е серпня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 21-е серпня.
1. Флорін ЧЕРНАТ: «Лобановський зайшов в роздягальню, і стався землетрус». Румунський фахівець згадав свої перші враження від роботи з Валерієм Лобановським.
2. Колишній бомбардир «Шахтаря», тінь Вальверде і майбутній забивала з «Дніпра». Sport.ua - про суперника «Зорі» в плей-оф кваліфікації Ліги Європи - «Еспаньйол».
3. Ігор СУРКІС: «Думав, що вчинив геніально, коли прибрав Михайличенка». Президент київського «Динамо» розповів про свою помилку.
4. ФОТО. Він свиснув і впав! Як німецький футболіст врятував життя рефері. Фрідтьоф Зайфферт діяв рішуче в екстремальній ситуації.
5. Кубок України. «Інгулець» зіграє з «Металістом», «Рух» - з «Вересом». Відбулося жеребкування другого попереднього раунду Кубка України.
6. Джерело: «Бешікташ» відмовився від покупки Коноплянки. Журналіст повідомляє, що переговори про перехід українця припинені.
7. Бився з Усиком і зламав ніс Гвоздику. 10 фактів про Артура Бетербієва. Лев Кравців в передчутті класного поєдинку в напівважкій вазі.
8. Екс-хавбек «Чорноморця»: «Україна - зіпсована країна». Іспанець Рієра вважає, що в Україні є тільки два придатних для життя міста.
9. Милош НИНКОВИЧ: «В Україні красиві дівчата, а у мене була велика зарплата». Колишній півзахисник «Динамо» розповів, як гуляв, виступаючи за київський клуб.
10. Усик залишився обов'язковим претендентом на пояс WBO. Всесвітня боксерська організація відхилила апеляцію Ділліана Уайта.
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:50 2

Клуб із Київської області побореться за вихід в УПЛ

Коментарі