Вадим ЄВТУШЕНКО: «Матч із Сербією висмоктав з України багато сил»

Експерт підбив підсумки перемоги української команди над Люксембургом у відборі на Євро-2020 (1:0)

Відомий український тренер Вадим Євтушенко прокоментував перемогу збірної України у відбірковому матчі Євро-2020 над збірною Люксембургу (1:0).
«Наша команда знаходиться в процесі становлення. І того футболу, якого від неї вимагає тренерський штаб, команда намагається дотримуватися. Збірна Люксембургу - суперник, з яким потрібно було зіграти трохи простіше. Одна справа - мати територіальну перевагу, володіти м'ячем, катати його з флангу на прапор. Інша справа, що потрібно все-таки атакувати.
Люксембург грав дуже самовіддано проти нас, але був далеко не безгрішний в обороні. У цій грі нам не вистачало гравців з трохи іншими характеристиками. Наприклад, більш швидкісних. Видно було, що тренерський штаб трохи недопрацював при підготовці до цієї гри.
Крім того, перший матч проти Сербії висмоктав з нашої команди дуже багато сил. І в в'язкій грі проти Люксембургу, в жарку погоду, видно було, як, хвилина за хвилиною, гравців збірної України покидали сили. Повторюся, потрібні були гравці з іншими біговими характеристиками. А Циганкова необхідно було замінити раніше, оскільки було видно, що сили у нього закінчилися», - зазначив Євтушенко в ефірі каналу «Футбол 1».
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ