Олександр РЯБОКОНЬ: «Я прихильник класичної системи в 16 команд»

Наставник «Десни» назвав гру своєї команди хаотичною і беззмістовною

Головний тренер чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь прокоментував виїзний матч 32-го туру УПЛ проти одеського «Чорноморця» (0:3):
«Відверто кажучи, в першому таймі була хаотична, беззмістовна гра, особливо з нашого боку, за рідкісним винятком, кількох моментів біля одних воріт і інших. Другий тайм, навпаки, ми почали зовсім непогано. Тримався м'яч, ми закінчували атаки логічно. Але до гола. Потім чомусь вирішили, що 0:1 вже не відіграється. Потім - вилучення, пенальті. Не знаю, наскільки справедливо. В цілому, вийшов непоганий дебютний сезон для «Десни», але кінцівка вийшла змазаною. Трохи неприємно. Залишається тільки привітати одеситів з тим, що «Чорноморець» вирішив свої завдання.
Найскладнішим для команди було відіграти пропущений м'яч, напевно. Якщо про мотивацію мова, вона відсутня протягом двох місяців фактично. У нас був хороший шанс потрапити до першої шістки, але ми в домашньому матчі ним не скористалися. По суті, чемпіонат догравався. Я вже говорив про це, іноді стимули були присутні - матеріальні, зовнішні, але всередині, в душі - порожньо. Нічого не було, ми ні за що не боролися. Тому я категоричний прихильник класичної системи: 16 команд і гри в два кола.
Перший м'яч був забитий після ауту, там була помилка індивідуальна. Танчик розібрався, забив гол. Після цього практично виник і другий гол. Гра була зроблена, залишилися вдесятьох. Але все одно є претензії, треба боротися до кінця, поважати хоча б своїх уболівальників. У них теж особливої ​​мотивації немає, у вболівальників, але вони приїхали з Чернігова - шлях неблизький - підтримували нас. Засмутила, загалом, моя команда, мене в тому числі».

Микола Степанюк Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 22:55 9

Іга Свьонтек у трьох сетах вирвала перемогу в Аріни Соболенко

Коментарі